Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Brand Almere Haven Blikveldweg


Almere Deze Week

19 juni 2023 0 reacties De Velden Maandagochtend is een persoon om het leven gekomen bij een brand in een flatgebouw aan de Blikveldweg Ondanks de inzet van de hulpdiensten mocht. Een persoon is maandagochtend overleden na een brand in een flat aan de Blikveldweg in Almere Haven Hulpdiensten haalden het slachtoffer nog uit het appartement. Een persoon is maandagochtend overleden na een brand in een flat aan de Blikveldweg in Almere Haven Hulpdiensten haalden het slachtoffer nog uit het appartement. Maandagochtend is er een persoon overleden na een woningbrand in een flat aan de Blikveldweg in Almere Haven Volgens de politie brak er rond 1015 uur brand uit. DE VELDEN - Maandagochtend is een persoon om het leven gekomen als gevolg van een woningbrand in een flatgebouw aan de Blikveldweg..


In de nacht van donderdag op vrijdag is een grote brand ontstaan in een bedrijfspand aan de Neonweg in. In de nacht van donderdag op vrijdag is een grote brand ontstaan in een bedrijfspand aan de Neonweg in. In een kringloopwinkel en kledingopslag in Almere woedt sinds gisteravond een grote brand. In 112 19 augustus 2023 1 min read De grote brand die vrijdagmiddag uitbrak bij bedrijfspanden op De Vaart in Almere. Op een industrieterrein in Almere Buiten woedt dinsdagavond een grote brand. Een flatgebouw aan de Zeeduinweg in Almere Poort is maandagmiddag enige tijd ontruimd. In een woning aan de Portugalkade in Almere Poort is zondagmiddag rond 1745 uur brand. Omstreeks 0345 uur is brand ontstaan in een bedrijfspand aan de..


De brand op het industrieterrein in het stadsdeel Almere Buiten begon rond 2100 uur en werd aanvankelijk bestreden door. Een bedrijfsverzamelpand op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten is dinsdagavond in vlammen opgegaan. In 112 20 februari 2024 1 min read Dinsdagavond omtrent 2110 is er een grote brand uitgebroken in een bedrijfsverzamelgebouw aan de. De zeer grote brand op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten is nog niet onder controle Op beelden is te zien dat. De brand op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten was woensdagmiddag na veertien uur blussen onder controle..


NOS Nieuws vandaag 0324 Aangepast vandaag 1024 Brandweer sloopt pand Almere om brand onder controle te krijgen De felle brand die gisteravond uitbrak op een. Er woedt een grote brand op een industrieterrein in Almere Buiten Daarbij zijn volgens Omroep Flevoland een kringloopwinkel en een kledingopslag verwoest De brand is nog niet onder. De zeer grote brand op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten is nog niet onder controle Op beelden is te zien dat rond 0600 uur in de ochtend de vlammen. De brand op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten was woensdagmiddag na veertien uur blussen onder controle De vlammen braken dinsdagavond rond 2100 uur uit in een. Na ongeveer 14 uur blussen heeft de brandweer de grote brand in een bedrijfspand in Almere onder controle In een kringloopwinkel en een kledingmagazijn aan de Vlotbrugweg..



Hv Almere

Comments