Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Brand Almere Stad


Almere Nieuws

In het pand van Action en Aldi in het centrum van Almere Stad is woensdagavond brand uitgebroken. 20 februari 2024 Robert Mienstra Aan de Vlotbrugweg in Almere Buiten is dinsdagavond een grote..


112 meldingen Almere Almere is een van de grootste steden in de provincie en veiligheidsregio Flevoland en telt drie brandweerposten en vier. Dinsdagavond omtrent 2110 is er een grote brand uitgebroken in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Vlotbrugweg in Almere Buiten. Een kringloopwinkel en kledingopslag op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten zijn verwoest door een zeer grote brand. In een gebouw aan de Ambachtsmark in Almere Haven is zaterdag een grote brand uitgebroken. Een persoon is maandagochtend overleden na een brand in een flat aan de Blikveldweg in Almere Haven..



Omroep Flevoland

NOS Nieuws vandaag 0324 Aangepast vandaag 1024 Brandweer sloopt pand Almere om brand onder controle te krijgen De felle brand die gisteravond uitbrak op een. Er woedt een grote brand op een industrieterrein in Almere Buiten Daarbij zijn volgens Omroep Flevoland een kringloopwinkel en een kledingopslag verwoest De brand is nog niet onder. De zeer grote brand op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten is nog niet onder controle Op beelden is te zien dat rond 0600 uur in de ochtend de vlammen. De brand op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten was woensdagmiddag na veertien uur blussen onder controle De vlammen braken dinsdagavond rond 2100 uur uit in een. Na ongeveer 14 uur blussen heeft de brandweer de grote brand in een bedrijfspand in Almere onder controle In een kringloopwinkel en een kledingmagazijn aan de Vlotbrugweg..


De brand op het industrieterrein in het stadsdeel Almere Buiten begon rond 2100 uur en werd aanvankelijk bestreden door brandweerploegen uit Almere Lelystad. Uitslaande woningbrand na explosie Lemmerstraat In de Stedenwijk heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een uitslaande brand gewoed in een woning. Woensdagmiddag omstreeks 1600 is er een grote brand uitgebroken bij een garagebedrijf in Stedenwijk aan de Delftstraat Het betreft het autobedrijf Rolland dat autos. STEDENWIJK - In Stedenwijk is dinsdagavond brand uitgebroken in een woning Kort na de eerste melding werd eerst opgeschaald naar middelbrand. Op een industrieterrein in Almere Buiten woedt dinsdagavond een grote brand Daarbij zijn volgens Omroep Flevoland een kringloopwinkel en een kledingopslag verwoest..


Comments