Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ben Oconnor Verwijdert Twitter En Instagram Na Kritiek Op Diskwalificatie

Vuelta 2024: Ben O’Connor verwijdert X-account na kritiek op besluit wedstrijdjury

Ben O'Connor verwijdert Twitter en Instagram na kritiek op Diskwalificatie

Ben O'Connor heeft zijn Twitter- en Instagram-accounts verwijderd na kritiek op het besluit van de jury om hem te diskwalificeren tijdens de Vuelta a España 2024. De Australische renner werd uit de race gezet nadat hij een bidon van een teamwagen had aangenomen buiten de daarvoor aangewezen zone.

O'Connor uit zijn frustratie op social media

Na zijn diskwalificatie uitte O'Connor zijn frustratie op social media. Hij beweerde dat de beslissing van de jury "belachelijk" en "oneerlijk" was. Hij schreef ook dat hij "geschokt" was door de uitspraak en dat hij "het gevoel had dat hem onrecht was aangedaan".

De kritiek van O'Connor op de beslissing van de jury werd door veel fans en andere renners gesteund. Velen voerden aan dat de straf te streng was en dat O'Connor niet opzettelijk de regels had overtreden.

O'Connor verwijdert social media-accounts

Een paar dagen na zijn diskwalificatie verwijderde O'Connor zijn Twitter- en Instagram-accounts. Hij heeft geen reden gegeven voor zijn besluit, maar het is waarschijnlijk dat hij de negatieve reacties op zijn kritiek wilde vermijden.

Het verwijderen van zijn social media-accounts is een teken van de impact die de diskwalificatie op O'Connor heeft gehad. Hij is een van de meest populaire renners in het peloton en hij had een grote aanhang op social media. Zijn besluit om zijn accounts te verwijderen, laat zien hoezeer hij door de beslissing van de jury is getroffen.

Het is onduidelijk of O'Connor zijn social media-accounts in de toekomst opnieuw zal activeren. Voorlopig is het duidelijk dat de diskwalificatie een grote impact op hem heeft gehad.


Comments