Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Champions League Live Wat Kan Psv Uit Bij Juventus

Champions League LIVE: wat kan PSV uit bij Juventus?

PSV is dinsdagavond in de Champions League te gast bij Juventus. De ploeg van Ruud van Nistelrooij kent een lastige start van het seizoen en zal in Turijn een stunt moeten uithalen.

PSV staat na drie wedstrijden in de Champions League laatste in Groep H met slechts één punt. De ploeg verloor van Arsenal (2-0) en Bodø/Glimt (1-4) en speelde gelijk tegen FC Zürich (1-1). Juventus staat met drie punten op de tweede plaats, achter Arsenal (9 punten).

PSV zal dinsdagavond in Turijn een stunt moeten uithalen om nog kans te maken op de knock-outfase van de Champions League. De laatste keer dat PSV een wedstrijd won op Italiaanse bodem was in 2005, toen het Sampdoria versloeg met 3-1.

Juventus is dit seizoen nog ongeslagen in de Champions League. De ploeg van Massimiliano Allegri won van FC Zürich (1-0) en Bodø/Glimt (3-1) en speelde gelijk tegen Arsenal (1-1).

PSV zal dinsdagavond in Turijn een beroep moeten doen op al zijn kwaliteiten om te stunten. De ploeg zal moeten spelen met veel discipline en compact staan in de verdediging. Ook zal PSV moeten profiteren van de kansen die het krijgt.

Vermoedelijke opstellingen

**Juventus:** Szczesny; Danilo, Bonucci, Bremer, Sandro; McKennie, Paredes, Rabiot; Di María, Vlahovic, Chiesa **PSV:** Benitez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Gutiérrez, Veerman; Til, Simons, Gakpo

Wedstrijdgegevens

**Datum:** Dinsdag 25 oktober 2022 **Tijd:** 21:00 uur **Stadion:** Allianz Stadium, Turijn


Comments